And a happy new year - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van watspokenwijuit - WaarBenJij.nu And a happy new year - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van watspokenwijuit - WaarBenJij.nu

And a happy new year

Door: DJ

Blijf op de hoogte en volg

02 Januari 2005 | Nederland, Leeuwarden

Het is me een eer om het eerste bericht van 2005 in ons gastenboek te plaatsen. Ik wil deze gelegenheid dan ook gebruiken om jullie een gezond en goed jaar toe te wensen.

Het is al weer enige tijd geleden dat er een bericht geplaatst is. Ik voelde me dus geroepen om dit te regelen.

De laatste weken voor kerst stonden in het teken van hard werken, stres en oja stres.
De hulp van raymond kwam dan dus ook als geroepen. Als hij dan nog wat gedaan had dan was het helmaal mooi geweest. Met een beetje verstoppertjes spelen kom je niet verderj. Ik zou zeggen zoek de verschillen op de foto's.

De kerstdagen zijn wij althans goed door gekomen. We hebben ons weer heerlijk vol gegeten en volgegoten. Ook oud en nieuw was zeer geslaagd, zie foto.

Nee hoor 2005 gaat goed komen. We houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Greetz D & Ray

• 02 Januari 2005 - 23:14

Raymond:

Ja die DJ je bent mij voor.......... Voor iedereen natuurlijk een gelukkig nieuw jaar. Zo te horen moeten wij met carnaval naar Brabant DJ.

Heeft iemand trouwens de verschillen al ontdekt???

Laten we er weer een feest van maken in 2005

• 03 Januari 2005 - 09:07

DJ:

Dat benne de berichten inderdaad ja
    Ja brabant roept ray, laten we maar eens kijken of ze daar ook kunnen feesten.
    Nog in lwarden deze week??
    groetn

• 05 Januari 2005 - 03:28

Elianne:

De verschillen:De ene is in het licht gemaakt, de ander in het donker

oja en volgens mij staat eh Raymond op de laatste???

• 14 Januari 2005 - 09:06

Ber:

Al een beetje voorbereid op carnaval heren??

Wat doen jullie aan?

• 20 Januari 2005 - 21:38

Elianne:

Hey Ray! Ben je al beter? Hoorde van Dirk dat je ziek was. Ben je wel beter met carnaval? Anders ga je maar als zieke verkleed en wij als zuster

• 20 Januari 2005 - 21:40

Ber:

Weet je dat wel zeker Ellie? Die pakjes van jullie als zuster zijn aardig gewaagd. Kan Ray dat wel aan, gezien de verhalen die over hem en zijn testosteron gaan?

Ellie:

Weet je Ber misschien kunnen we dan beter als dokter gaan

• 20 Januari 2005 - 21:42

Marieke:

Misschien moeten we dat aan Ray overlaten.....

• 20 Januari 2005 - 21:44

Ellie: